Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specificaties

Koopsom: € 525.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 134 m2
  • Inhoud: 406 m3
  • Bouwjaar: 2003
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In het Regentenkwartier hartje Eindhoven, op de 8e verdieping van dit fraaie appartementengebouw ligt dit 4-kamerappartement van ca. 134 m2 met grandioos uitzicht. Dankzij de eigen parkeerplaats, 3 slaapkamers en een perfect in te delen woonkamer is het hier vorstelijk wonen met alle voorzieningen om de hoek. De 2e slaapkamer zou, gezien de grote raampartijen ook uitstekend gebruikt kunnen worden als wintertuin/loggia!

Vanuit de Lichtstraat bereik je het appartementengebouw De Vorst met een afgesloten parkeerkelder, waarin zich een vaste parkeerplaats bevindt. Op de begane grond bevindt zich de eigen fietsenberging en de gezamenlijke ruimte waar afval (gescheiden) wordt bewaard.

De ruime centrale ontvangsthal is recent opgeknapt en biedt toegang tot de trapopgang en de lift. Op de 8e verdieping komt dankzij de lichtstraat een enorme hoeveelheid daglicht binnen.

Het appartement op nr. 327 heeft een ruime ontvangsthal die in open verbinding staat met het woongedeelte met garderobe, toiletruimte met wandcloset en een kast met de doorstroomunit t.b.v. de verwarming. In 2011 is hele appartement gerenoveerd. Het gehele appartement is voorzien van elektrisch bedienbare screens.

De woonkamer van ca. 50 m2 heeft een donkere tegelvloer, welke doorloopt in nagenoeg alle andere vertrekken. Er zijn diverse raampartijen en dankzij de lange wanden is deze kamer perfect in te richten met kasten, groot bankstel en andere objecten.

Luxe keukeninrichting bestaande uit een dubbele wandopstelling met composiet werkblad, vaatwasser, oven, magnetron-oven, inductie kookplaat, afzuigkap en dubbele koelkast. De inductie kookplaat heeft vijf zones. Een 3e keukenblok biedt veel praktische werkruimte en diverse (dubbele) lades.

De schitterende slaapkamer met uitzicht op het Wilhelminaplein is gecreëerd in 2019. Dankzij de een glazen tussenwand, glazen deur en elektrisch geblindeerd raam (!!!) komt er volop daglicht in de achterliggende keuken en is er toch de nodige privacy. Deze slaapkamer zou, gezien de grote raampartijen ook uitstekend gebruikt kunnen worden als wintertuin/loggia!

Praktische en ruime bijkeuken met witgoed aansluitingen, WTW-unit en de meterkast.

De badkamer is in vrolijke tinten betegeld en ingericht met 2-persoons inloopdouche voorzien van een regendouchekop, een dubbele wastafel, wandcloset en een urinoir.

De masterbedroom met spiegelkast over de volle breedte van de kamer, laminaatvloer en zeer goede afmetingen.

Een absolute meerwaarde in dit appartement is de 3e slaapkamer met laminaatvloer, welke ingericht is als walk-in-closet en momenteel als kunstopslag fungeert.

In dit appartement is het maximaal genieten van de ruimte, lichtinval en privacy. Omdat je midden in het centrum woont, heb je de terrassen en restaurants op het Wilhelminaplein en het nieuwe Victoriapark om de hoek.

Algemeen:
– Woonoppervlak van maar liefst 134 m2
– Eigen parkeerplaats en fietsenberging in afgesloten souterrain.
– Servicekosten (inclusief parkeerplaats) bedragen ca. € 200,- p/maand. Dit omvat o.a. de opstalverzekering, schoonmaakkosten en elektraverbruik gezamenlijke ruimtes, en veel meer. De VVE heeft een gezonde balans.

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer ten allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie:

Lichtstraat 327
5611 XG Eindhoven, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title