Specificaties

Vraagprijs: € 225.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 58 m2
  • Inhoud: 191 m3
  • Bouwjaar: 1979
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In de groene wijk Tolhuis ligt dit sfeervolle, goed onderhouden 2 kamer appartement op de begane grond met royale tuin op het westen. De woning heeft een gezellige woonkamer, moderne keuken en badkamer, royale slaapkamer en een inpandige berging. Het appartementen complex “Batenburgh” ligt in een woonwijk en nabij voorzieningen zoals winkels, basisschool, Creatief Centrum Nijmegen en het groengebied het Douglasbosje en het Grand Canal.

Gebouw “Batenburgh”. heeft een gemeenschappelijke entree met postvakken en trappenhuis en lift.

ENTREE APPARTEMENT

Hal
L-vormige hal welke toegang biedt tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer en bijkeuken. Op de vloer ligt een laminaatvloer die over het gehele appartement is doorgelegd.

Woonkamer
Sfeervolle woonkamer met twee raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval en uitzicht op de tuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de deur naar de tuin en de keuken.

Keuken
Open moderne keuken in een wandopstelling. De keuken is voorzien van diverse onder-en bovenkasten, 1.5 spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en een combi oven.

Bijkeuken
Ruimte geschikt voor opbergmogelijkheden. Tevens is hier de opstelling van de CV ketel en de aansluiting voor het witgoed.

Slaapkamer
Zeer royale slaapkamer van ca. (3.68 x 3.13 meter) voorzien van een groot raampartij met uitzicht op de tuin.

Badkamer
Deze vernieuwde badkamer is deels betegeld in lichte kleuren en is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset, design handdoek radiator en een wastafel met meubel met diverse opbergkasten.

Tuin
Vanwege het feit dat het appartement op de begane grond ligt heeft dit appartement een tuin gelegen op het westen, met een afmeting van ca. 45m². Een gedeelte direct aangrenzend aan de woning is overdekt. Verder heeft de tuin een terras met beplanting, een overkapping waar het heerlijk toeven is en een berging van (ca. 3.55 x 2.93 meter). In de tuin bevindt zich de poort voor de achterom. Een fijne plek voor ontspanning.

BIJZONDERHEDEN

– Ruim 2 kamer appartement op de begane grond;
– Moderne badkamer en keuken;
– Fijne tuin van ca. 45m²;
– Gezonde VvE;
– Eigen bijdrage VvE € 143,73-;
– Nabij voorzieningen;
– Inpandige berging’;
– Goed onderhouden;
– Aanvaarding in overleg;
– Een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom is vereist;
– De woning is ingemeten, een meetrapport is beschikbaar.

Voel je welkom en bel voor een bezichtiging!

Makelaarsplein

Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring met kantoren in Eindhoven, Nijmegen en Nuenen en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer. Een kantoor ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal.

Makelaarsplein: puur, persoonlijk en professioneel.

Locatie:

Tolhuis 1257
6537 LT Nijmegen, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title