Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specificaties

Vraagprijs: € 275.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 135 m2
  • Inhoud: 344 m3
  • Bouwjaar: 1975
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In de kindvriendelijke wijk “Kerkakkers” ligt in een autoluwe hofje deze ruime tussenwoning. De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, een open keuken, drie slaapkamers, praktische badkamer en een volledig geïsoleerd atelier in de achtertuin. Diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdag opvang, winkels, bossen en een medisch centrum bevinden zich op korte afstand.

ENTREE
De hal is voorzien van een plavuizenvloer, granolwanden en heeft een trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer, meterkast, CV-ruimte en toilet toegankelijk.

Toilet
Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een closet en fonteintje.

Woonkamer
Deze ruime tuingerichte woonkamer biedt vele mogelijkheden. De woonkamer geniet d.m.v. royale raampartijen van een prettig lichtinval, heeft een zitgedeelte met schouw en aangrenzend aan de open keuken is het eetgedeelte gesitueerd. De woonkamer heeft een plavuizenvloer met vloerverwarming, stucwerk plafond, trapkast, spachtelputz wanden en houten kozijnen met dubbel glas. Vanuit de woonkamer is de achtertuin bereikbaar.

Keuken
De open keuken biedt uitzicht op de voortuin. De keukenwand is deels betegeld. Verder is de keukenopstelling voorzien van diverse onderkasten, een dubbele spoelbak, een oven, een gasfornuis met afzuigkap en een koelkast.

EERST VERDIEPING

Middels een dichte trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

Slaapkamer 1 (ca. 5.11 x 3.10 meter) is een samenvoeging van 2 kamers en gelegen aan de voorzijde. Het is eenvoudig om er weer 2 afzonderlijke slaapkamers van te maken. De slaapkamer heeft een vinylvloer, spachtelputz wanden, plafond met houten balken en houten kozijnen met dubbel glas.

Slaapkamer 2 (ca. 4.13 x 2.19 meter) gelegen aan de achterzijde heeft een wastafel met spiegel en planchet, een schroten plafond, spachtelputz wanden, een laminaatvloer en een houten kozijn met dubbel glas.

Slaapkamer 3 ( ca. 4.33 x 2.11 meter) gelegen aan de achterzijde heeft een plafond met houten balken, een houten vloer, spachtelputz wanden en een houten kozijn met dubbelglas.

Badkamer
Deels betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan. Verder heeft de badkamer een wastafel met spiegel inclusief planchet, radiator en een wc.

TUIN

Voortuin
Kleine voortuin met een border voorzien van vaste beplanting.

Achtertuin
Deze privacy biedende tuin is volledig omheind en is gelegen op het Zuidoosten. De tuin heeft een terras en een verhoogde border met beplanting. De inrichting van de tuin kan nog helemaal naar eigen smaak worden ontworpen. Vanuit de tuin heeft u toegang tot het atelier.

Atelier
Dit ruime bijgebouw is altijd gebruikt als atelier maar kan voor diverse doeleinden worden ingericht. Het gebouw is volledig opgetrokken uit steen, is volledig geïsoleerd en heeft naast de raampartijen en openslaande deuren ook nog twee fraaie lichtkoepels. De ruimte heeft een zeilvoer, aansluiting voor een gaskachel en is voorzien van elektra en een wateraansluiting. Via het atelier is de toegangsdeur voor de achterom.

BIJZONDERHEDEN
– Kindvriendelijke wijk;
– Auto luwe wonen;
– Ruime tussenwoning;
– 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een 4;
– Royaal bijgebouw;
– Moderniseren naar eigen smaak;
– Nabij verschillende voorzieningen;
– Het bos op loopafstand;
– Verkoper verlangt een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
– De woning is ingemeten, er is een meetrapport beschikbaar.

Voel je welkom om deze woning te komen bezichtigen!

Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan, Alwin Greefkes en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring in deze regio en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer. Een kantoor ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal.

Makelaarsplein, uw makelaar PLUS.

Locatie:

Langenakker 38
5731 JT Mierlo, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title