Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specificaties

Vraagprijs: € 345.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 106 m2
  • Perceeloppervlakte: 284 m2
  • Inhoud: 387 m3
  • Bouwjaar: 2010
  • Kamers: 2
  • Slaapkamers: 1

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklare, uitgebouwde tussenwoning in de gewilde woonwijk Berckelbosch? Stop met zoeken en kom snel kijken bij de Vioolstraat 35 te Eindhoven! We bieden je o.a. een uitgebouwde zéér lichte living, een keurig nette keukeninrichting v.v. diverse inbouwapparaten, 3 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een praktische bergzolder. De achtertuin is op het westen gesitueerd en voorziet in een vrijstaande berging. Op loopafstand is een privé-parkeerplaats aanwezig.

Begane grond:
vanuit een rustige woonstraat heb je via de voortuin toegang tot de hal/entreepartij van deze instapklare, uitgebouwde tussenwoning. Hier tref je o.a. de meterkast, de technische ruimte met de WKO-installatie (huurinstallatie; ca. €120,- per maand) en de toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Aansluitend kom je in de op de achtertuin georiënteerde, uitgebouwde living (ca. 4,5 x 10,50 m!). Doordat de woonkamer aan de achterzijde ca. 2,40 meter is uitgebouwd zijn diverse indelingsvarianten uitstekend uitvoerbaar! Tevens is er veel lichtinval gezien het feit dat de achterzijde op het westen is georiënteerd.

De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorziet in een hoogglans, keurig nette inrichting die in een wandopstelling is geplaatst. Naast de nodige onder- en bovenkastjes en apothekerskast zijn de navolgende inbouwapparaten aanwezig: inductiekookplaat met RVS-afzuigschouw, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast. Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk!

Een open trap biedt toegang tot de 1e verdieping.

De gehele begane grond is v.v. een gietvloer gecombineerd met vloerverwarming.

1e Verdieping:
Aan de overloop zijn een 2-tal royale slaapkamers en centraal gelegen badkamer gesitueerd. De slaapkamers kennen de navolgende afmetingen:
– slaapkamer 1: ca. 2.33 x 4.49 m;
– slaapkamer 2: ca. 3.26 x 4.49 m.

De centraal gelegen badkamer voorziet in een inloopdouche en vaste wastafel met badmeubel. Het geheel maakt een verzorgde indruk!

Ook deze verdieping is voorzien van een gietvloer gecombineerd met vloerverwarming.

2e Verdieping:
Vanzelfsprekend is deze verdieping via een vaste trap toegankelijk. Je komt hier op een ruime 2e verdieping die uitermate goed geschikt is voor de realisatie van een 3e slaapkamer of hobbykamer. Lichtinval wordt gerealiseerd door de aanwezigheid van een groot dakvenster. Tevens is hier een technische ruimte aanwezig met o.a. de aansluitingen t.b.v. de was-apparatuur en de unit van het W(armte)T(erug)W(in)-systeem.

Bergzolder:
via een vlizotrap heb je toegang tot een praktische bergzolder.

Tuin:
De geheel omheinde achtertuin is op het westen georiënteerd en voorziet o.a. in een terras, border met vaste beplanting, achterom en vrijstaande houten berging. Nabij de woning is een parkeerterrein met privé-parkeerplaats gelegen.

Bijzonderheden:
– Energielabel A;
– Gewenste oplevering ca. 1 september 2021;
– WKO-installatie (huurinstallatie; ca. €120,- per maand);
– Volledige vloerverwarming in de woning;
– Nabij diverse (openbare) voorzieningen gelegen;
– Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom;
– De woning is ingemeten en er is een rapport beschikbaar.

Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan, Alwin Greefkes en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring in deze regio en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer. Een kantoor ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal.

Makelaarsplein, uw makelaar PLUS.

Locatie:

Vioolstraat 35
5642 TC Eindhoven, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title