Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specificaties

Koopsom: € 463.000 v.o.n.


  • Gebruiksoppervlakte: 141 m2
  • Perceeloppervlakte: 238 m2
  • Inhoud: 525 m3
  • Bouwjaar: 2023
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART.

Ben je op zoek naar een zeer ruime, moderne en energiezuinige nieuwbouwwoning? BanBouw uit Nuenen ontwikkeld onder de naam Houtse Akker 8 vrijstaande woningen en 18 tweekappers. Er zijn nog enkel tweekappers beschikbaar. Heb je interesse? We helpen je graag! Neem gerust contact op met een van de makelaars.

De woningen
De woningen zijn zeer ruim en hebben de volgende bijzonderheden:
– een riante woonkamer aan de voorzijde
– een leefkeuken aan de achterzijde met dubbele openslaande tuindeuren richting de achtertuin
– vanuit de keuken toegang naar de geïsoleerde bijkeuken van ruim 15 m²
– 4 ruime slaapkamers
– badkamer met daglicht en natuurlijke ventilatiemogelijkheden
– apart (tweede) toilet op de eerste verdieping

Daarnaast is opvallend aan deze triple A woningen dat ze (uiteraard) gasloos worden gebouwd. In deze tijden met hoge energiekosten is dat natuurlijk een groot voordeel. De woningen worden standaard aangeboden inclusief een luxe keuken met Siemens apparatuur. De badkamer en toiletruimte worden standaard o.a. opgeleverd met sanitair van Villeroy & Boch en HansGrohe. De gehele woning wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming waarbij elke verblijfsruimte individueel verwarmd kan worden. Standaard zijn ook zonnepanelen inbegrepen en deze kunnen desgewenst uitgebreid worden als je b.v. een laadpaal zou willen plaatsen op je eigen oprit.

Maatwerk
Er is zeer ruime keuze in het op eigen wens afwerken en indelen van de woningen. Niet alleen keuken, sanitair en tegelwerk kunnen naar eigen wens aangepast worden: van schakelmateriaal, dimmers, inbouwspots, en extra utp-aansluitingen tot wijzigen binnendeuren, kozijnen en garnituur. Je krijgt daarbij hulp en advies van onze kopersbegeleider.

Er is uiteraard ook een mogelijkheid voor grote opties, je kunt hierbij denken aan een uitbouw van de woning, het realiseren van een werk/speelkamer i.p.v. de bijkeuken, het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond i.p.v. de bijkeuken, het plaatsen van een dakraam, etc. Heb je wensen? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee!

Woningborg
De woningen worden gebouwd met afbouwgarantie, kort gezegd: de woningen worden altijd afgebouwd. Ook ontvang je garantie op de kwaliteit van de woning!
Kortom, een unieke mogelijkheid om je eigen droomhuis te realiseren, eigentijds, energie-arm en klaar voor de toekomst.

Wijk de Akkers, Mierlo-Hout
Wijk de Akkers ligt aan de rand van Helmond in het stadsdeel Mierlo-Hout. De wijk is onder andere bekend om haar duurzaamheid, natuurlijke materialen en moderne architectuur.
Verder zijn zowel de winkels van Mierlo-Hout centrum, als van winkelcentrum De Karper en Mierlo op fietsafstand. Ook de voetbal- en tennisvereniging, basisscholen, huisarts en andere faciliteiten zijn vlakbij.

Locatie:

Aleida van Dieststraat 12
5706 PW Helmond, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title