Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specificaties

Koopsom: € 450.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 148 m2
  • Perceeloppervlakte: 556 m2
  • Inhoud: 636 m3
  • Bouwjaar: 1971
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning in het centrum van Lieshout op een perceel van ca. 550 m2? Stop met zoeken en kom snel kijken bij Lankelaar 22. We bieden je o.a. een zeer lichte living met zicht in de tuin, een woonkeuken, een inpandig toegankelijke garage van ca. 30 m2, 4 slaapkamers en veel bergruimte. Dit alles is gelegen op een privacy-biedend perceel op loopafstand van de dorpskern van Lieshout.

Begane grond:
vanuit een rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid en volwassen bomen heb je via de oprit (met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s) toegang tot dit vrijstaande woonhuis.

In de hal/entreepartij tref je o.a. de trapopgang naar de eerste verdieping, de toiletruimte, meterkast en garderobemogelijkheid.

Aansluitend kom je in de zeer brede, L-vormige woonkamer, die door haar afmetingen op diverse manieren in te delen is. Thans is de zithoek rondom de sfeervolle haardpartij gesitueerd en komt je eethoek aan de voorzijde van de woning uitstekend tot zijn recht vanwaar je vrij uitzicht hebt in de straat. Door de aanwezigheid van grote raampartijen een een schuifpui over de volledige breedte geniet de woonkamer veel lichtinval.

De gesloten woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen een voorziet in een nette, lichte keukenrichting met diverse onder- en bovenkastjes en de navolgende inbouwapparaten: oven, gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasmachine. Tevens is er een praktische ingebouwde kast aanwezig.

Royale bijkeuken met o.a. vaste kastruimte, een uitstortgootsteen en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Ook is hier de deur naar de tuin aanwezig.

De inpandige garage is maar liefst ca. 30 m2, verwarmd en voorzien van een geïsoleerde en elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Deze ruimte is, naast het parkeren van je auto, voor velerlei doeleinden geschikt (thuiswerkruimte, speelkamer etc.).

De hal/entreepartij, de keuken en bijkeuken zijn v.v. een tegelvloer; de woonkamer van een massieve parketvloer.

Eerste verdieping:
aan de overloop zijn een tweetal voorslaapkamers, een achterslaapkamer alsmede een aan de achterzijde van de woning gesitueerde badkamer aanwezig. De slaapkamers kennen de navolgende afmetingen:
– slaapkamer 1: ca. 2.92 x 2.21 m v.v. vaste kastruimte;
– slaapkamer 2: ca. 4.48 x 3.21 m v.v. een vaste wastafel;
– slaapkamer 3: ca. 4.48 x 3.26 m.

De badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorziet o.a. in een grote inloopdouche, duoblok toilet en wastafel met meubel. Tevens heb je vanuit de badkamer toegang tot het dakterras.

Deze verdieping is voorzien van een diversiteit aan vloerafwerking (vloerbedekking, parket en tegels).

2e Verdieping:
via een vaste trap bereik je de royale zolderverdieping met de voorzolder. Hier is veel bergruimte onder de kapschuinte aanwezig en ook de c.v./w.w.-combiketelopstelling (Daalderop, 2006).

De 4e slaapkamer is eveneens op deze verdieping gelegen. Het betreft een ruime zolderkamer met een dakkapel aan de achterzijde.

Tuin:
Gezien het feit dat de woning is gelegen op een perceel van ca. 550 m2 is de achtertuin dan ook zeer royaal te omschrijven. Een mooi bijkomstigheid is dat deze zeer veel privacy geniet door de vrije ligging aan de achterzijde.

De tuin voorziet o.a. in diverse terrassen, borders v.v. vaste beplanting, een gazon en een tweetal overkappingen.

Het geheel maakt een verzorgde indruk!

Algemeen:
– in de dorpskern van Lieshout gelegen;
– perceelsoppervlakte ca. 550 m2;
– zeer lichte, brede woonkamer;
– inpandig toegankelijke garage;
– 4 grote slaapkamers;

Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in de door ons samengestelde verkoopbrochure. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan hoe deze zijn verkregen of kom nog een keer kijken. Probeer ten allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Locatie:

Lankelaar 22
5737 ET Lieshout, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title