Specificaties

Vraagprijs: € 895.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 221 m2
  • Perceeloppervlakte: 2020 m2
  • Inhoud: 802 m3
  • Bouwjaar: 1961
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 5

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes van buurtschap Eeneind op fraai en groot hoekperceel gelegen vrijstaand woonhuis met grote bloem- en plantrijke tuin (met grote vijver), vrijstaande dubbele garage en separate vrijstaande stenen berging. De woning beschikt o.a. over een slaap- en badkamer op de begane grond en 4 slaapkamers en doucheruimte op de verdieping.

BEGANE GROND:

Entree, ruime ontvangsthal met authentieke terra cotta plavuizen, meterkast, garderobe nis, vaste kast, toiletruimte en open trapopgang naar verdieping. Toegang naar dichte keuken en woonkamer.

Toiletruimte: gemoderniseerde ruimte met wandcloset en luxe fontein.

Woonkamer: L-vormige woonkamer met open haard, veel daglichtinval en schuifpui naar terras. Aangrenzend aan de woonkamer (middels schuifpui afsluitbare) werkkamer/kantoor.

Keuken: dichte keuken met mooi uitzicht over de weidevelden. Voorzien van een lichte tegelvloer en witte interieurafwerking met o.a. een vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. In de keuken is tevens een verdiepte kelder/voorraadkast. In de keuken is ruimte voor een eettafel. Via de keuken zijn de bijkeuken en het slaapgedeelte bereikbaar.

Bijkeuken: ruime bijkeuken (3,53 x 1,91 meter) met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken is de oprit bereikbaar.

Slaapgedeelte: ruimte hal met vaste kastenwand. Slaapkamer 1 (6,39 x 3,47 meter) met uitzicht op tuin en vijver. Gemoderniseerde badkamer (3,68 x 2,76 meter) met hoekbad (whirlpool), hoekdouche, toilet, bidet, 2 wastafels en badkamermeubel.

VERDIEPING

Middels open houten/stalen trap bereikbare verdieping met ruime overloop met vide. Via de overloop zijn 3 slaapkamers, de toiletruimte en de doucheruimte bereikbaar. Via de doucheruimte is een zeer ruime hobby/werkruimte toegankelijk. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en houten schroten plafonds.

Slaapkamer 1 (3,58 x 4,00 meter);
Slaapkamer 2 (3,67 x 3,63 meter);
Slaapkamer 3 (2,72 x 2,67 meter) en

Werk/hobbykamer (7,87 x 5,15 meter). Een mooie ruimte met veel daglichtinval door de 3 grote dakvensters. Een ruimte die zich ook uitstekend leent voor het inrichten van een slaapkamer. In deze ruimte is tevens de opstelling van de heteluchtverwarming (Brink, 2018).

Doucheruimte: (1,23 x 3,58 meter) voorzien van een doucheruimte en wastafel.

Toiletruimte: ( 1,46 x 2,78 meter) voorzien een toilet en wastafel.

TUIN
Een paradijsje voor de tuinliefhebbers. Door de ligging van de woning op het perceel ligt het grootste deel op het zuiden. Dit deel is voorzien van een vijver, zonneterras, gazon en ruime borders. De borders zijn rijk aan diverse soorten beplantingen en bomen.
Aan de noordkant is de oprit, de entree van de woning en de vrijstaande dubbele garage/berging en vrijstaande berging gelegen.

GARAGE/BERGING
Het geheel is 8,03 x 5,21 meter. De afgescheiden berging (2,38 x 5,21 meter) biedt via een vaste trap toegang naar een werk/logeer/hobbykamer (5,48 x 2,64 meter) met 2 dakvensters.

BERGING
Naast de garage staat nog een separate berging met kap (4,79 x 3,04 meter), het dak is voorzien van zonnepanelen.

BIJZONDERHEDEN

– Vrijstaand wonen, rust, groenrijk, beschut en toch centraal gelegen;
– Hete-lucht verwarming (2018);
– Zonnepanelen;
– Multifunctioneel, ideale woning voor (grote) gezinnen en/of werk aan huis, mantelzorgwoning;
– Royale dubbele garage;
– Prachtige tuin met vijver;
– Energielabel D;
– Aanvaarding in overleg, vanaf juli 2022 bespreekbaar;
– Bouwjaar 1961, in 1998 zijn de garage en berging erbij gebouwd;
– Een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing;
– De woning is ingemeten, een meetrapport is beschikbaar.

NUENEN
Nuenen heeft haar inwoners en bezoekers veel te bieden. Het is een dorp met een cultuurhistorisch hart met een groene rand die in elkaar overlopen. De nadruk ligt op wonen en recreëren, maar als onderdeel van Brainport en gelegen midden in het Stedelijk gebied Eindhoven, heeft Nuenen ook deel aan de verwezenlijking van de economische ambities in de regio.

Het Park is het hart van het dorp Nuenen, met daarom heen historische panden. Door de omliggende horeca en de vele evenementen vormt het park een levendige ontmoetingsplek voor onze inwoners en bezoekers. Alles wat Nuenen uniek maakt komt hier samen: groen, horeca, verenigingsleven, sportvoorzieningen, cultuurhistorie en een actieve gemeenschap. Nuenen heeft een schat aan erfgoed rond Van Gogh, wat jaarlijks vele toeristen van over de hele wereld naar Nuenen trekt. Nuenen ligt in een omgeving met mooie bossen en weiden. Dit landschap vindt zijn bron in het beekdal van de Dommel en Kleine Dommel. In de natuurgebieden zijn reeën en dassen te vinden. In het buitengebied liggen ook cultuurhistorische pareltjes zoals de Hooidonkse Watermolen, de Opwettense watermolen, Molen de Roosdonck, landhuis Soeterbeek en diverse kapellen en langgevelboerderijen.

MAKELAARSPLEIN
Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring met kantoren in Eindhoven, Nijmegen en Nuenen en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromers op de woningmarkt. Een kantoor dat ontstaan is uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal.

Makelaarsplein: puur – persoonlijk – professioneel.

Locatie:

Oude Dijk 12
5674 TT Nuenen, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title