Specificaties

Vraagprijs: € 995.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 333 m2
  • Perceeloppervlakte: 944 m2
  • Inhoud: 1153 m3
  • Bouwjaar: 2009
  • Kamers: 10
  • Slaapkamers: 6

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Gasloos in Park Forum op mooie zichtlocatie gelegen riant (1153 m3) en volledig onderkelderd vrijstaand woonhuis met bijbehorende vrijstaande bedrijfshal (339 m2). Het perceel (944 m2) biedt verder ruime parkeergelegenheid, een deels overkapte tuin met privacy, (fietsen)berging en trampoline. Alle vier de verdiepingen van het woonhuis en beide etages van de bedrijfshal zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling d.m.v. een grote NIBE warmtepomp met meerdere grondboringen. Woonhuis voorzien van dubbele balansventilatie.
Het betreft hier een uiterst DUURZAAM geheel met de unieke mogelijkheid om na installatie van zonnepanelen (dak bedrijfshal) volledig ZELFVOORZIENEND te worden. De huidige totale energiekosten bedragen thans ongeveer 275,– euro voor huis en hal per maand: verwarming, koeling, ventilatie, tapwater, koken en stroomverbruik voor prive en zakelijk!

Indeling woning:
Begane grond (volledig betegeld met antraciete gebakken vloertegel, geheel vloerverwarmd en gekoeld): entree, hal, meterkast, garderobehoek, toilet (volledig betegeld met wandcloset en fontein), bijkeuken (rechtstreeks toegang naar buiten mogelijk) met werkblad, wastafel (warm en koud water) en aansluiting voor 2 wasmachines en 2 drogers. Moderne grote keuken met kookeiland, 5-pits inductie kookplaat (Siemens), afzuigschouw (gemotoriseerd, Siemens), 2 vaatwassers (Siemens), 2 combi-ovens (Whirlpool) en 2 koelvrieskasten (Siemens). Woon- eetkamer (ca. 58 m2) met veel daglichttoetreding (raamkozijnen lopen tot aan vloer).

Kelder (volledig betegeld met antraciete gebakken vloertegel, geheel vloerverwarmd): hal, doucheruimte met douchecabine met massagedouche, dubbele wastafel met ondermeubel en bovenkastje. Drie ruime slaap/werk/hobbykamers, afmetingen (5,15 x 2,99m), (6,96 x 3,02m) en (8,31 x 5,15m).

Verdieping 1 (voorzien van lichtkleurige laminaatvloer m.u.v. sanitaire ruimtes): ruime overloop met toegang naar berging (opstelling 2 Stork ventilatie-units met WarmteTerugWinning (afstandsbediening in keuken en badkamer) en aansluiting wasmachine), 2 ruime slaapkamers.
Slaapkamer 1 (5,13 x 4,07m) met doorloopkast en ruime badkamer 1 (3,98 x 2,90m) met hoekbad, inloopdouche, wandcloset en modern Italiaans dubbel badmeubel met bovenkastjes.
Slaapkamer 2 (3,99 x 3,07m). Keuken (3,98 x 2,08m) in hoekopstelling voorzien van halogeen kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven.
Badkamer 2 (3,21 x 3,04m): inloopdouche, wandcloset en 3 wastafels met ondermeubel.

Verdieping 2: overloop met vide en dakvenster (elektrische zonnescreen), 2 grote slaapkamers en berging.
Slaapkamer 3 (4,42 x 4,06m) met toegang naar berging en slaapkamer 4 (4,42 x 5,06 m), beide slaapkamer zijn voorzien van een laminaatvloer en hebben aan weerszijden een groot dakvenster (met geïntegreerde zonnescreens) en in de gevel een raamkozijn (met rolluik). Deze kamers hebben veel daglichtinval!

Tuin (ca. 145 m2): veranda (9 x 3 meter) met tegelvoer (80 x 80 cm) met een beschut zitgedeelte, gazon en achterin de tuin een bestraat gedeelte met trampoline. Het geheel is omheind met een houten schutting en aan 2 zijden ontsloten. Tuinhuis voor fietsen. De tuin is op West gesitueerd.

Indeling bedrijfshal:
De bedrijfshal heeft een eigen entree en adres (Park Forum 163).

Begane grond: entree, trapopgang en lift naar verdieping. Toiletruimte (luxe afgewerkt) met wandcloset, urinoir en fontein. Bedrijfshal (ca. 179 m2, hoogte 4,25 m) met 3 x 63 Amp. aansluiting, pantry, bar en toegang naar vliering. Toiletruimte (luxe afgewerkt) met wandcloset, urinoir en fontein. Hier staat ook de opstelling van de warmtepomp en de warm water boiler (500 liter). Hal voorzien van geïsoleerde, gewapende en gevlinderde betonvloer, verwarmd en gekoeld middels vloerverwarming. Wasplaats voor auto met certificaat voor vloeistofdichtheid en afvoergoot naar slibolieopvang. Sandwichpanelen wanden en dak is geïsoleerd (Rc 2,5).

Verdieping: de verdiepingsvloer is volledig in beton uitgevoerd d.m.v. kanaalplaten, met een nuttige belasting van 500 kg/m2. Vervolgens afgewerkt met een cementdekvloer van 70 mm. Multifunctioneel in te richten werkruimte/opslag/kantoor (ca. 160 m2, hoogte 3,23m). Goederenlift aanwezig.

De buitengevels zijn opgetrokken uit sandwich wandpanelen van het merk Kingspan, Rc = 2,50 m2.K/W, dikte 60 mm. Binnenkleur wit, buitenkleur donkergrijs. De Volledige bedrijfshal is voorzien van aluminium kozijnen met HR++ dubbelglas. De betonvloer beneden betreft een monolitisch afgewerkte en geïsoleerde vloer met krimpvoegen, totale dikte beton 150 mm., vloerbelasting 2.500 kg/m2. Elektrisch te bedienen overheaddeur van 4 bij 4 meter (met 2 afstandsbedieningen voor in de auto. Netjes onderhouden en met onderhoudscontract).

Volledig beklinkerde oprit (293 m2) met ruime parkeergelegenheid.

Algemeen:
– Bouwjaar 2008-2009;
– Energielabel A;
– Geheel (woning + hal) voorzien van onderhoudsarme aluminium kozijnen (deels draai/kiep) met HR++ dubbel glas en rolluiken;
– NIBE Fighter 1330 warmtepomp, warmwaterboiler ;
– Stichting Parkmanagement Park Forum, kleine vergoeding per jaar;
– Er zijn een aantal kwalitatieve bepalingen van toepassing, vraag het de makelaar;
– Volledig geïsoleerde woning en bedrijfspand
– Het geheel is ingemeten conform NEN2580, meetrapport beschikbaar;
– Gehele woning voorzien van fijn pleisterwerk;
– Vigerend bestemmingsplan Park Forum Zuid 2018 (bedrijf-woonwerkgebied);
– Volledig (woning + hal) vloerverwarmd en gekoeld!
– Bedrijfshal voorzien van Borg gecertificeerde alarminstallatie, ook vanuit woning bedienbaar (via internet op meldkamer aangesloten);
– Brandmelders in woning geschakeld;
– Krachtstroom aansluiting in woonhuis voor inductie-kookplaat, en in bedrijfshal voor warmtepomp, boiler, overheaddeur en stopcontacten boven en beneden;
– Ruime oprit van 253 m2, voorzien van puinpakket met daar bovenop klinkers. Voldoende parkeerruimte op eigen terrein
– Verkoper verlangt een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom als zekerheidstelling.

Locatie:

Park Forum 161
5657 HA Eindhoven, Nederland

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

+31 40 7111152
+31 24 2022382

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring