Specificaties

Vraagprijs: € 1.250.000 k.k.


  • Gebruiksoppervlakte: 216 m2
  • Perceeloppervlakte: 7564 m2
  • Inhoud: 1476 m3
  • Bouwjaar: 1997
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op een unieke en lommerrijke locatie aan de rand van Nuenen, in Nederwetten, ligt deze woonboerderij. De boerderij ligt op een riant en markant hoekperceel en grenst aan het natuurgebied en ligt op fietsafstand van de gezellige dorpskern van Nuenen.

De woning heeft 3 royale slaapkamers, een werkkamer, een woonkeuken, sfeervolle overkapping en een tuin rondom. In de direct naast gelegen wei, kunnen paarden en/of andere dieren worden gehouden. De locatie is gelegen te midden van de steden Eindhoven en Helmond en kent een goede aansluiting met de A50 en A270. Een prachtig object voor het aangenaam dorps wonen!

Het is mogelijk om de huidige boerderij te splitsen. Het ‘schuur’ gedeelte leent zich qua grootte/ oppervlak uitstekend voor het realiseren van een tweede (mantelzorg)woning en of werkruimte/praktijkruimte. Het is ook mogelijk de huidige boerderij te slopen en nieuwbouw (eventueel gesplitst) te plegen.
In voorbereiding is het bouwen van een extra woning, naar verwachting is dit pas later dit jaar (procedureel) mogelijk. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

ENTREE
Overdekt entree naar de ruime hal. De hal is voorzien van een visgraat parketvloer welke is doorgelegd in de woonkamer. Vanuit de hal is de garderobe-nis, het toilet, de woonkamer, de werkkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping bereikbaar.

Toilet
Volledig betegeld toilet met een hangcloset, fonteintje, mechanische ventilatie en een radiator.

Woonkamer
Zeer royale lichte woonkamer voorzien van verschillende raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer bevindt zich naast een radiator ook nog een authentieke houtkachel en is er een convectorput aanwezig. Vanuit de woonkamer kunt u middels afsluitbare deuren naar de woonkeuken.

Werkkamer
Multifunctionele kamer die nu als werkkamer is ingericht. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft uitzicht op de voortuin.

Keuken
Vanuit de woonkamer bereikbare ruime dichte keuken in een U-opstelling en voorzien van diverse boven- en onderkasten, combi-oven, anderhalve spoelbak, koelkast, vaatwasser en een inductie kookplaat met afzuiging. De keuken heeft een tegelvloer in een diagonaal patroon met vloervloerverwarming. De keuken heeft ruimte voor een grote eettafel. Een ideale ruimte om heerlijk te koken en tafelen. De keuken bevat tevens een ruime kelder en kast. Vanuit de keuken heeft u toegang naar de woonkamer, de werkkamer en de bijkeuken.

Bijkeuken
Ideale ruimte met een extra pantry in L-vormige opstelling. Deze is voorzien van een dubbele spoelbak en kookplaat. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de tuin en de schuur.

Berging/schuur.
Via de bijkeuken komt u in de schuur, dit is momenteel, evenals de bovengelegen verdieping, in gebruik als berging.

EERSTE VERDIEPING
Middels een vaste trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De ruime overloop heeft een visgraad parketvloer, een dakkapel en een inbouwkast. Boven zijn drie slaapkamers, een badkamer en een bergzolder waar de CV opstelling zich bevindt.

Slaapkamer 1 (ca. 3.58 x 4.35 meter) voorzien van een laminaatvloer en inbouw/ bergruimte onder de schuine kant.
Slaapkamer 2 (ca. 2.51 x 3.88 meter) voorzien van een tapijtvloer en inbouwkasten.
Slaapkamer 3 (ca. 3.95 x 6.99 meter) voorzien van een dakkapel, tapijtvloer en inbouwkasten.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer met een bad in hoekopstelling, douche, toilet en wastafel met meubel.

TUIN
Met een perceel van ruim 7500 meter is er met recht te spreken over ruimte. Ruimte voor tuin en/of hobbymatig houden van dieren. Koper dient zicht te beseffen dat een groot deel van de huidige opstallen (datgene wat aan paarden houden gerelateerd is) nog gesloopt dient te worden.
Het gedeelte van de tuin, direct aan de woning gesitueerd is voorzien van gazon, een vijver en een separate stenen berging. Verder is het grotendeels voorzien van bestrating en heeft het een leuk tuinhuis met openslaande deuren, een open haard en een nog niet afgewerkt deel waar je een keuken en badkamer kunt maken. Een groot deel van de tuin is grasland.

Nederwetten
Nederwetten is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen op fietsafstand van Eindhoven. Nederwetten is een kerkdorp van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, aan de rechteroever van de Dommel. Met bijna 800 inwoners is Nederwetten de kleinste van de drie kernen van de gemeente. Nederwetten ligt in een prachtig wandel- en fietsgebied met veel groen en met Nuenen, Eindhoven en Son en Breugel op steenworp afstand.
Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Hooidonkse watermolen, de Oude Toren, de neogotische Sint Lambertuskerk en de langgevelboerderijen (vooral aan de Soeterbeekseweg).

BIJZONDERHEDEN
– Landelijk wonen;
– Ideale woning voor gezinnen en/of werk aan huis;
– Energielabel E;
– Mogelijkheid voor splitsing;
– Leuk groot tuinhuis met open haard;
– Basisschool Sint Jozef op loopafstand;
– Voortgezet onderwijs op fietsafstand;
– Aanvaarding in overleg;
– Een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom zal door verkoper worden bedongen;
– De woning is ingemeten, een meetrapport is beschikbaar.

Makelaarsplein
Ingrid op den Buijs, Joost Jiskoot, Marko de Zwaan en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met ruim 26 jaar ervaring met kantoren in Eindhoven, Nijmegen en Nuenen en wat zich (voornamelijk) richt op de doorstromer. Een kantoor ontstaan uit het samenvoegen van de voormalige makelaarskantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal.

Makelaarsplein: puur, persoonlijk en professioneel.

Locatie:

Soeterbeekseweg 13
5674 NJ Nuenen, Nederland

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title