Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Woning verkopen – Wilt u ook een Makelaar Plus?

Je woning verkopen? Dat doe je met Makelaarsplein!

  • Puur, professioneel en persoonlijk
  • Makelaars PLUS concept
  • Hoge service en kwaliteit
  • Standaard verkoopstyling
  • Betrokken

Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken. Hoe bepaal ik de vraagprijs? Vraag ik te veel of te weinig? Welke risico’s loop ik? Hoe verkoop ik mijn woning zo goed mogelijk? Hoe bereid ik een bezichtiging voor? Hoe stel ik een koopovereenkomst op? Welke notaris moet ik kiezen? Je zou dit zelf kunnen doen…

Krijg je echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die je deze zorgen uit handen neemt? Bij Makelaarsplein bent u in ervaren handen: puur, professioneel en persoonlijk. De meeste huizen worden overigens verkocht via een makelaar. Onze inzet kan je niet alleen veel tijd en moeite besparen. Ook weten wij als geen ander wat er speelt in de markt en spreken wij de juiste kanalen aan om een perfecte match en resultaat tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper.

Maar ook kunnen wij je helpen als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning. Benieuwd hoe we de dit allemaal voor je doen? Maak een afspraak en we komen graag bij je langs om dit te bespreken. En uiteraard zetten we het netjes op papier waardoor je alles nog even rustig kunt doornemen.

Woning kopen

Op zoek naar je droomwoning, zelf doen of met een makelaar?

Het zoeken naar een nieuwe woning is een echte speurtocht.
Welke woning past het beste bij je? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb je nodig? In welke buurt? Wat zijn je financiële mogelijkheden?

Een woning kopen is niet iets dat je dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige  woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Makelaarsplein staat u professioneel bij.

Een volledige aankoopbegeleiding (waaronder bezichtiging, beoordeling woning, onderhandeling en afwikkeling koopovereenkomst) voor een all-in prijs vanaf € 2.495,- inclusief b.t.w. Vraag naar de voorwaarden.

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title