Makelaarsplein, aangenaam kennis maken

Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met meer dan 25 jaar ervaring in deze regio en wat zich thuis voelt bij doorstromers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd.

Joost Jiskoot, Marko de Zwaan en Robert Middel vormen samen Makelaarsplein. Een samenwerking die is voortgekomen uit het samen voegen van de kantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met meer dan 25 jaar ervaring in deze regio en wat zich thuis voelt bij de doorstromers.

In 2016 startten wij het Makelaar Plus concept. Kort gezegd komt dit erop neer dat we de lat voor onszelf wat hoger hebben gelegd. Dat vertaalt zich in een hoge mate van hospitality, persoonlijke en professionele begeleiding en snelle, adequate service met een pro actieve houding.

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd. Om woondromen te realiseren verplaatsen wij ons graag in uw persoonlijke situatie. Aangezien wij zelf in de volwassenheidsfase van ons leven zitten, kunnen we en doen we dat oprecht. Daarbij zijn en blijven we graag onszelf.
    
Wilt u graag eens kennis maken dan komen wij graag met u in gesprek, een telefoontje is voldoende: 040 – 711 11 52 of 024 – 20 22 382

Ons Team

Joost Jiskoot

NVM Makelaar - Partner

Lees meer

Robert Middel

NVM Makelaar - Partner

Lees meer

Marko de Zwaan

NVM Makelaar - Partner

Lees meer

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

+31 40 7111152
+31 24 2022382

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring