Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Makelaarsplein, aangenaam kennis maken

Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met meer dan 25 jaar ervaring in deze regio en wat zich thuis voelt bij doorstromers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd.
  • Puur, professioneel en persoonlijk
  • Makelaars PLUS concept
  • Hoge service en kwaliteit
  • Standaard verkoopstyling
  • Betrokken

Joost Jiskoot, Marko de Zwaan, Robert Middel en Brigitte Coolen-Dijstelbloem vormen samen Makelaarsplein. Inmiddels hebben we kantoren in Eindhoven, Nuenen en Nijmegen. Een samenwerking die is voortgekomen uit het samen voegen van de kantoren van Clercx-Liebau, Smaal en Van Daal. Een professioneel, ervaren makelaarskantoor met meer dan 26 jaar ervaring in deze regio en wat zich thuis voelt bij de doorstromers.

In 2016 startten wij het Makelaar Plus concept. Kort gezegd komt dit erop neer dat we de lat voor onszelf wat hoger hebben gelegd. Dat vertaalt zich in een hoge mate van hospitality, persoonlijke en professionele begeleiding en snelle, adequate service met een pro actieve houding.

Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes behaalt met mensen die bij je passen: zelfontplooiing, levensgeluk, werk, gezinssituatie, vrije tijdsbesteding en leeftijd. Om woondromen te realiseren verplaatsen wij ons graag in uw persoonlijke situatie. Aangezien wij zelf in de volwassenheidsfase van ons leven zitten, kunnen we en doen we dat oprecht. Daarbij zijn en blijven we graag onszelf.
    
Wilt u graag eens kennis maken dan komen wij graag met u in gesprek, een telefoontje is voldoende: 040 – 711 11 52, 024 – 20 22 382 of 040 – 209 41 04.

Ons Team

Joost Jiskoot

Joost Jiskoot

NVM Makelaar | Partner

Lees meer
Robert Middel

Robert Middel

NVM Makelaar | Partner

Lees meer
Marko de Zwaan

Marko de Zwaan

NVM Makelaar | Partner

Lees meer
Brigitte Coolen – Dijstelbloem

Brigitte Coolen – Dijstelbloem

Office manager

Lees meer

Neem contact op voor een vrijblijvend goed gesprek!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

Eindhoven +31 40 711 11 52
Nijmegen +31 24 202 23 82
Nuenen +31 40 209 41 04

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Title