Me, myself and I

Mijn naam is Robert Middel, 50 jaar, getrouwd, 3 kinderen, geboren en getogen te Eindhoven en woonachtig te Nuenen. Mijn hobby’s zijn voetbal, tennis en hardlopen. Daarnaast besteed ik graag aandacht aan mijn vak: makelaar. Ik ben partner bij Makelaarsplein, mijn specialisme is woningbouw (advies, verkoop, zowel naar particulieren als naar professionele opdrachtgevers). Ik werk inmiddels bijna 25 jaar in het vak en ik heb in diverse disciplines in het vastgoed gewerkt.

Mag het een onsje meer zijn?

Bij Makelaarsplein hebben we in 2016 het begrip “Makelaar Plus” ge├»ntroduceerd. Wij zijn sterk van mening dat de service, de pro actieve houding, misschien nog beter gezegd de algehele klantbenadering op een hoger (beter) niveau moet. Een onsje meer, begrijpt u wel? Die “Plus” vindt u in al onze geledingen terug: van zorgvuldige verkoopvoorbereiding (het geheim van de smid houden we op zak), professionele en optimale verkooppresentatie, klantbehandeling met een hoge mate van servicegerichtheid. We gaan voor het beste in de makelaardij, “Champions League”.

Op deze wijze onderscheiden wij ons in de markt waarbij we ons in de basis op de doorstromers op de woningmarkt richten.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.

+31 40 7111152
+31 24 2022382

  • Bij het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring